Tražimo animatore

UŽIVATE U RADU S DJECOM I KREATIVNI STE? ODLIČNO!

Mi tražimo upravo Vas!

Animatori

Plavi svijet traži studentske animatore za povremeni rad koji uključuje igru s djecom, vođenje proslava rođendana te nadziranje i animiranje na pop-up igralištima!

Lokacija

Naša igraonica nalazi u Novom Zagrebu pored MSU-a i razlikuje se od drugih igraonica jer se fokusira na razvoj STEM vještina kod djece, potiče nestrukturiranu igru i koristi inovativne pametne igračke koje ne možete pronaći ni u jednoj drugoj igraonici u Hrvatskoj.

Iskustvo

Ako imate prethodnog iskustva u animaciji ili ste samo vrlo dobri s djecom te pristupačni, organizirani i odgovorni, onda ste idealni kandidat za rad u Plavom svijetu. Velika je prednost ako studirate srodnu studijsku grupu kao primjerice predškolski, učiteljski, pedagogija, ERF i slično, no to nikako nije uvjet.

Životopis

Životopise i motivacijska pisma primamo na suncana.sinkovic@plavisvijet.com ili nam ih možete slobodno donijeti na Ede Murtića 2b osobno i upoznati se s našim prostorom i osobljem uživo!

Edukacija

Prije početka rada novi animatori proći će edukaciju te će promatrati rad iskusnijih kolega, stoga se ne brinite, sve ćemo vam objasniti i u sve vas uputiti prije početka rada.

Organizacija rada

Princip organizacije rada je jednostavan - javljate se za rad u zajedničku grupu i birate kada vam odgovara raditi. Možete raditi od 4 do 40, ili čak više sati mjesečno, sami si regulirate radno vrijeme i javljate se za angažmane kada ste dostupni. Kroz tjedan se radi većinom od 17 do 21 sat, a vikendima tijekom cijelog dana, ili ovisno o terminima organiziranih događanja ili rođendana.

Skip to content