Proslave rođendana

Pružite svom djetetu proslavu rođendana kakvu još nije doživjelo!

Pružite svom djetetu proslavu rođendana kakvu još nije doživjelo!​

Program naših rođendana obuhvaća aktivnosti osmišljene u kombinaciji s Imagination Playground® sustavom blokova za igru koji će slavljeniku i njegovim prijateljima omogućiti nezaboravan doživljaj.

Slobodna, nestrukturirana igra potaknut će djecu na maštanje, stvaranje originalnih i unikatnih konstrukcija te stvoriti veselo, timsko i pozitivno rođendansko ozračje, a naši stručni animatori s iskustvom brinu da svaki aspekt rođendana bude besprijekorno organiziran i proveden.

Rođendani u Plavom svijetu kombiniraju igru, zabavu i jedinstveno iskustvo koje će pamtiti svako dijete!

U ponudi imamo nekoliko rođendanskih tema (Bajka, Pusti otok i potraga za blagom, Svemir, Džungla, Put oko Svijeta, Harry Potter i Sportski rođendan). Svaka tema obiluje veselim i dinamičnim aktivnostima koje jamče jedinstveno iskustvo slavljeniku i svim uzvanicima. Dok mi brinemo o svim važnim aspektima nezaboravnog rođendana, roditelji mogu bezbrižno uživati u kavi u nekom od obližnjih kafića.

Uslugu rođendana moguće je platiti kreditnim karticama ili gotovinom.

U nastavku možete pogledati tri paketa (Mini, Midi i Maxi) za djecu stariju od 4 godine, posebni Baby paket za proslave rođendana djece od 1 do 3 godine starosti (na kojoj sudjeluju i odrasli), te Najam prostora koji omogućuje kreiranje proslave prema vašim željama.  Svaki paket uključuje sve potrebne usluge za nezaboravan rođendan Vašeg djeteta. Rezervirajte rođendan ili pošaljite upit putem online obrasca ili nas nazovite na 091 5776 043.

CJENIK PROSLAVE ROĐENDANA

MINI

DO 10 DJECE (2 SATA)

230

MIDI

11-20 DJECE (2 SATA)

270

MAXI

21-30 DJECE (2 SATA)

310

BABY

DO 15 DJECE I 15 RODITELJA (2 SATA)

370

NAJAM PROSTORA

30-35 UZVANIKA (2 SATA)

220

TEEN

DO 20 DJECE OD 10+ (2 SATA)

290

Teme proslava

Sve teme se temelje na gradnji velikim plavim Imagination Playground blokovima u skladu s odabranom temom. Animatori će vaše mališane uvesti u temu i realizirati ju uz pomoć kreativnog izražavanja plavim blokovima.

BAJKA


Trnoružica, Elsa ili pepeljuga? Djeca će odabrati i sama nas povesti u vlastitu priču, a mi ćemo im omogućiti da to vizualiziraju, i to u njihovoj vlastitoj režiji - bajci koja je u potpunosti autentična.


SVEMIR

Sagraditi raketu, lansirati se u svemir, ostaviti otisak na Mjesecu, lebdjeti nad Saturnovim prstenastim stazama san je svakog djeteta - no zašto bi to ostao samo san? U ovoj temi mališani će se družiti s izvanzemaljcima te istraživati zvijezde i planete.

PUSTI OTOK I POTRAGA ZA BLAGOM

Kako doći do pustog otoka, na koji način pozvati pomoć, gdje pronaći hranu, obitavaju li tamo noću opasne životinje, ima li skrivenog blaga i kako se suprotstaviti gusarima? Sve to saznat će mališani koji odaberu temu pustog otoka.

DŽUNGLA

Kako je to ući u džunglu i sjeći lisnate grane ispred sebe, ne znajući da nas iza čeka nova životinjska vrsta, živo blato ili roj opasnih kukaca. Tko je hrabar kao lav, a tko mudar kao sova? Istražite u plavoj džungli!

SPORTSKI

Zagrijavanje, trening, utakmica! Na ovom rođendanu mališani napokon mogu postati sportske zvijezde kojima se dive i odigrati prvenstvo u nogometu, odbojci ili graničaru na vlastitom stadionu. Jesu li vaš slavljenik ili slavljenica spremni povesti svoj tim kroz brojna natjecanja, poligone i izazove sve do pobjede?

PSIĆI U OPHODNJI

Plavi svijet postat će Adventure Bay, a Sky, Rubble, Zuma i ostatak škvadre povest će vaše mališane na nekoliko spasilačkih zadataka koje mogu riješiti samo ako se ujedine kao tim Psića u ophodnji.PUT OKO SVIJETA (6+)

Neka vaši mališani upoznaju i sagrade najpoznatije svjetske građevine poput Kineskog zida, Piramida, Eiffelovog tornja i Kosog tornja u Pisi! Na dva sata uz pomoć mašte napustit ćemo Zagreb i istražiti poznate svjetske spomenike i kulture.

HARRY POTTER (6+)

Ako znate da je vaš slavljenik ili slavljenica lud za najpoznatijim čarobnjakom, onda je ovo idealna tema za vas. Na ovoj proslavi djeca mogu uroniti u svijet čarobnih aktivnosti, magičnih zadataka i metloboja, a istinske poznavatelje serijala očekuje misteriozni kviz.

Galerija
Skip to content