Prodaja opreme

prodaja naslovna fotka

Inovativna oprema za vaš biznis

Plavi svijet d.o.o zastupa proizvođače inovativne opreme za dječju igru u Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Plavi svijet zastupa sljedeće proizvođače inovativnih dječjih atrakcija za pametnu igru: Imagination Playground, Heroes Will Rise, Busy Board, LiteZilla i Ropeland. Osim prodaje, našim klijentima nudimo i usluge savjetovanja pri oblikovanju prostora za dječju igru u koje se implementiraju navedeni sustavi. Za više informacija o našim proizvodima i uslugama javite nam se s upitom ili na kontaktirajte putem email na info@plavisvijet.com , telefonski na 091 5776 043 ili putem obrasca.

Imagination Playground® Big Blue Blocks

Imagination Playground® Big Blue Blocks je set velikih plavih blokova za nestrukturiranu igru.

Cilj nestrukturirane igre koja uključuje ove blokove za igru jest podržati izvornu kreativnost i sposobnosti koje sva djeca posjeduju te dodatno razvijati logičko zaključivanje kada su u pitanju prirodne znanosti. Potiče znatiželju, razmišljanje, kreativnost u rješavanju izazova i timski rad.

Blokovi se proizvode u setovima pogodnim za razne vanjske i unutarnje prostore, izrađuju se od lagane umrežene polietilenske pjene koja je netoksična i otporna na mikrobe, plijesan, vodu, sunce, toplinu i koroziju te su u skladu s europskim standardima o sigurnosti dječjih igračaka. U ponudi su dostupni:

  • Big Blue Blocks set koji se sastoji od 105 elemenata u 17 različitih oblika
  • Big Blue Angles set koji se sastoji od 46 elemenata u 12 različitih oblika
  • Big Blue Curves set koji se sastoji od 46 elemenata u 12 različitih oblika
  • Big Blue Connectors set koji se sastoji od 100 elemenata u 17 različitih oblika.

Plavi svijet d.o.o. je ovlašteni prodajni predstavnik poduzeća Imagination Playground LLC iz SAD-a za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

Imagination Playground Medium Blue Blocks

Imagination Playground Medium Blue Blocks je set srednje velikih plavih blokova za nestrukturiranu igru.

Kao i kod velikih blokova, cilj nestrukturirane igre koja uključuje ove blokove za igru jest podržati izvornu kreativnost i sposobnosti koje sva djeca posjeduju te dodatno razvijati logičko zaključivanje kada su u pitanju prirodne znanosti. Potiče znatiželju, razmišljanje, kreativnost u rješavanju izazova i timski rad.

Blokovi se proizvode u setovima pogodnim za razne vanjske i unutarnje prostore, izrađuju se od lagane umrežene polietilenske pjene koja je netoksična i otporna na mikrobe, plijesan, vodu, sunce, toplinu i koroziju te su u skladu s europskim standardima o sigurnosti dječjih igračaka. U ponudi su dostupni:

  • Medium Blue Blocks set koji se sastoji od 105 elemenata u 17 različitih oblika
  • Medium Blue Angles set koji se sastoji od 46 elemenata u 12 različitih oblika
  • Medium Blue Curves set koji se sastoji od 46 elemenata u 12 različitih oblika.

Plavi svijet d.o.o. je ovlašteni prodajni predstavnik poduzeća Imagination Playground LLC. iz SAD-a za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

Imagination Playground Large Loose Part Bones

Imagination Playground Large Loose Part Bones je set velikih dinosaurskih kostiju za nestrukturiranu igru.

Nastavite avanturu i istraživanje kroz slobodnu igru sa setom dinosaurskih kostiju u stvarnoj veličini! Ovaj veliki set uključuje 160 Imagination Playground kosti koje se mogu koristiti za izgradnju dinosaura iz prošlosti, futurističkog kukca ili izvanzemaljca iz svemira. Samo ih prosipajte po podu i maštovita igra može početi-mogućnosti su beskrajne kada dječja mašta preuzme kontrolu!

Izrađene od iste nagrađivane pjene kao i Imagination Playground plavi blokovi, ove kosti su izdržljive i lako ih je dezinficirati.

Svaki set dolazi sa 160 kostiju i može izgraditi barem tri potpuno razvijena kostura. Neke čak visoke i do metar i pol visine!

Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

Rigamajig® setovi za nestrukturiranu igru

Rigamajig® sustav za igru namijenjen je iskustvenom i STEM učenju kroz igru.

Drveni sustav za igru osmišljen je s ciljem poticanja mašte, kreativnosti, inovativnog razmišljanja, timskog rada i vještina rješavanja problema. To postiže iskustvenim učenjem, kao i STEM usmjerenim aktivnostima kroz igru. Sustav dolazi bez zadanih uputa, dajući djeci prostora za istraživanje, isprobavanje i igru bez granica.

Drveni dijelovi za igru proizvedeni su u SAD-u od visokokvalitetne baltičke breze, s bezopasnim premazom koji ne zagađuje okoliš, dok su plastični dijelovi izrađeni od 100% recikliranog najlona.

U ponudi su dostupni:

Junior Kit Set sa 160 elemenata, kućni prijenosni set

Basic Builder Kit s više od 260 dijelova, osnovni set

Simple Machines Add-On Kit za nadogradnju Basic Builder Kita

Chutes Add-On Kit s 93 dijela, za nadogradnju Basic Builder Kita

Locomotion Add-On Kit sa 103 dijela, za nadogradnju Basic Builder Kita.

Plavi svijet je ovlašteni prodajni predstavnik poduzeća Heroes Will Rise Inc. iz SAD-a za područje Republike Hrvatske. 

Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

LiteZilla LED paneli

LiteZilla LED paneli su interaktivni i senzomotorni paneli dizajnirani za kreativnu igru.

LiteZilla LED paneli pružaju nezaboravno senzorno iskustvo i zabavnu igru za velike i male! Umetnite šarene pinove od pleksiglasa u osvijetljenu rešetku i udaljite se da biste uživali u sjajnom remek-djelu! Ova Interaktivna i vizualno privlačna atrakcija pretvara svaki prostor u senzornu čaroliju. Dolazi s katalogom dizajna ispunjenim šablonama koje je lako pratiti i dovoljno Lite pinova da popuni cijelu rešetku (plus dodatni!)

Ova Interaktivna zidna jedinica potiče fine motoričke vještine, pomaže jačanju mišića ramena i potiče kreativnost. Odlična je za djecu, tinejdžere i odrasle osobe s poremećajem obrade senzacija, autizmom ili lošim vizualno-motornim vještinama.

Proizvodi se u SAD-u te dolazi u različitim veličinama, ovisno o potrebama i zahtjevima klijenta. 

Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na 091 5776 043 ili putem obrasca za prodaju opreme za dječju igru.

Busy Board zidni paneli

Busy Board  zidni paneli namijenjeni su interaktivnoj dječjoj nestrukturiranoj igri.

Busy Board je zidna ploča koja dolazi sa setom raznolikih drvenih pomičnih pinova koji se u nju umeću. Igra Busy Boardom pruža cjelovitu aktivnost učenja te djeci omogućava izradu trkaćih staza za drvene autiće, tobogana za loptice, oblika, riječi i jednostavnih mehanizama. Drvene zidne igračke stimuliraju osjetila kod djece te kroz igru njima uče osnovne pojmove o gravitaciji, nagibu, brzini i sl. Potiče iskustveno učenje i problemsko razmišljanje.  Busy Board zidni paneli mogu se prilagoditi svim veličinama zida, dolaze sa širokim izborom drvenih pinova, savršeno se uklapaju u svaki interijer te prostoru daju atraktivan izgled i multifunkcionalnost.

Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

Ropeland mreže

Ropland mreže dizajnirane su za istraživanje i aktivnu zabavu djece.

Ropeland mreže mogu se koristiti za penjanje, spuštanje, skakanje, skrivanje, ljuljanje, kotrljanje i puzanje te pružaju djeci potpuno novo iskustvo igre. Ove pletene atrakcije sadrže jednoslojnu ili višeslojnu mrežu s nekoliko okruglih ljuljački na fiksnom nosaču. Individualni dijelovi mreže smješteni su na različitim razinama i povezani su međusobno, tvoreći dijelove s različitim funkcijama-ljuljačka, tunel, krevet, rukav itd., smješteni vodoravno, vertikalno ili nakošeno u odnosu na tlo.

Ove mreže modernog izgleda mogu se instalirati kako unutar prostora, tako i na otvorenom. Mogu biti različitih veličina, boja, s različitim razinama i koncepcijama, ovisno o potrebama klijenta i prostora. Glavni dijelovi izrađeni su od sintetičkog užeta promjera 5 mm. Rubovi mreže ojačani su užetom promjera 16 mm. Montiraju se na posebno izgrađene okvire koji nose značajan dio opterećenja. Sva užad otporna je na sunce, vlagu i vodu.

Plavi svijet je zastupnik za prodaju Ropeland na području Republike Hrvatske. 

Za ponudu nas kontaktirajte na info@plavisvijet.com, na +385 (0)91 5776 043 ili putem obrasca za informativni upit o kupnji opreme za dječju igru.

Skip to content