Najam opreme za dječju igru

Unajmite pop-up igralište Plavog svijeta za privatne proslave ili organizirana događanja.

Najam pop-up dječjeg igrališta

Plavi svijet je jedinstveno dječje pop-up igralište koje mogu unajmiti privatni ili poslovni korisnici.

Našu inovativnu opremu za dječju igru dovozimo u prostore tvrtki, restorane, javne prostore, obiteljske domove te druga mjesta koja okupljaju djecu i roditelje. Pop-up igralište Plavog svijeta omogućuje sate nezaboravne pametne igre djeci u rasponu od 2 do 12 godina. 

Zahvaljujući modernom dizajnu i inovativnom principu igre, pop-up igralište Plavog svijeta odlična je atrakcija za organizirana događanja ili privatna druženja koja će zaintrigirati ne samo djecu, već i roditelje.

BIG BLOCKS pop-up igralište

BIG BLOCKS pop-up igralište idealno je za tvrtke, obilježavanje obiteljskih dana i druga organizirana događanja.

Najam BIG BLOCKS pop-up igrališta uključuje uslugu dovoza velikih Imagination Playground® blokova, postavljanje igrališta i nadzor dječje igre od strane stručnih animatora Plavog svijeta. Sastoji se od 3 seta Imagination Playground blokova (Basic, Angles i Curves) odnosno 200 blokova različitih oblika. Naše pokretno igralište brzo i lako može biti postavljeno u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, na bilo kojoj površini. Kao podlogu koristimo tatami strunjače ili umjetnu travu. 

Dovoljno je osigurati 30-50 m² prostora, u kojem će se istovremeno moći igrati do 30 djece u dobi od 2 do 10 godina starosti. Nezaboravna igra našim jedinstvenim setovima za gradnju potaknut će dječju maštu i kreativnost kao ni jedna druga aktivnost, a o njoj će se pričati još danima. 

Prostori u kojima se može koristiti pokretno igralište Plavog svijeta su: vrtići, škole, sportske dvorane, shopping centri, muzeji, parkovi, hoteli, kampovi, bolnice, dječje kuće i sl. Za više detalja pošaljite nam upit za najam pametnih igračaka već danas kontaktirajte na 091 5776 043 ili nam se obratite mailom na info@plavisvijet.com.

MEDIUM BLOCKS pop-up igralište

MEDIUM BLOCKS pop-up igralište stvoreno je za manja organiziranja događanja, rođendanske proslave i obiteljska okupljanja u zatvorenom ili na otvorenom prostoru.

Više ne morate zamišljati kako bi izgledalo da igraonicu ponesete kući, od sada to i možete uz najam naših srednjih Imagination Playground plavih blokova! Ako su vaša djeca luda za plavim blokovima ili ako ste već prije unajmljivali druge dječje atrakcije, te ste spremni za nešto inovativnije, pravo je vrijeme da isprobate MEDIUM BLOCKS pop-up igralište. 

Nagradite vaše mališane satima bezbrižne nestrukturirane igre i obogatite im poseban dan ili čak cijeli vikend nepresušnim izvorom zabave! Medium Blocks igralište sastoji se od 200 blokova, odnosno 3 seta (Basic, Angles i Curves) te može primiti do 15 djece na površini od 15 do 20 metara kvadratnih. 

Usluga najma MEDIUM BLOCKS pop-up igrališta uključuje uslugu dovoza srednjih Imagination Playground® blokova, postavljanje igrališta i podloge te nadzor dječje igre od strane stručnih animatora Plavog svijeta Pošaljite nam upit za najam pametnih igračaka već danas, nazovite nas na 091 5776 043 ili zatražite ponudu na info@plavisvijet.com.

RIGAMAJIG JUNIOR SET to go

Rigamajig® sustav za igru namijenjen je iskustvenom i STEM učenju kroz igru te je idealan za istraživače od 5+ godina.

Igra Rigamajig setom pomaže djeci povezati maštu s problemskim razmišljanjem, stvara im podlogu za razvoj STEM vještina i potiče njihovu kreativnost! Radi se o setu drvenih elemenata raznih oblika koji se povezuje plastičnim vijcima, maticama i kutnim spojnicama u funkcionalne i pomične cjeline poput dizalica, kolica, robota i sl. 

Set se sastoji od 160 međusobno povezivih elemenata, a za igru Rigamajigom nije potrebna posebna podloga, već se elementi mogu kombinirati na stolu, tepihu, tatamijima ili na podu. Možete ga unajmiti kao samostalnu atrakciju za kreativni vikend s vašim mališanima ili kao dodatak našim pop-up igralištima za organizirana događanja na kojima će biti i starije djece koja žele istraživati složeniju gradnju. 

Cijenu najma Rigamajig Junior seta možete provjeriti u našem cjeniku, a kako biste bili sigurni da će set biti dostupan na vama željeni datum ispunite obrazac za najam opreme za dječju igru, nazovite nas na 091 5776 043 ili zatražite ponudu na info@plavisvijet.com.

Galerija
Skip to content