Igraonica kao ni jedna druga

Naša igraonica opremljena je jedinstvenom i inovativnom opremom svjetski priznatih brendova pametnih igračaka.

Igraonica Plavi svijet u Novom Zagrebu potiče kreativno izražavanje i maštu kroz slobodnu igru.

Mnogo dnevnih aktivnosti može biti previše za jednog mališana, stoga je dobro omogućiti mu slobodno vrijeme za igru i pratiti kako se njegov mali i čarobni svijet kreativno razvija! Baš zato su temelj Plavog svijeta spontano učenje i razvoj kroz bezbrižnu igru, čime se klinci zabavljaju i pripremaju za buduće izazove!


U Plavom svijetu djeca uživaju u nestrukturiranoj igri, kojom se potiču znatiželja, razmišljanje, snalažljivost u rješavanju izazova i timski rad. Pri tome koristimo inovativnu opremu za igru. Djeca ju koriste za slaganje, kombiniranje i istraživanje. Na taj način kroz igru oslobađaju svoju kreativnost te stječu podlogu za razvoj STEM vještina.

Iskoristite slobodno vrijeme Vašeg djeteta kvalitetno u nestrukturiranoj igri u našoj igraonici!

U atraktivno uređenom i sigurnom prostoru Vaša djeca uživat će u kvalitetnoj igri pod budnim okom naših iskusnih animatora. Djeci nisu zadani okviri igre niti upute kako bi trebala složiti nešto-igru prepuštamo u potpunosti malim majstorima, a animatori su tu da ih usmjere i pomognu kada zapnu.
Posebnu brigu vodimo o higijeni prostora i dezinfekciji opreme, kako bi Vaši mališani bili potpuno sigurni.

Djecu stariju od 4 godine možete ostaviti na igri svakodnevno, bez najave, dok djeca mlađa od 4 godine mogu uživati u igri uz pratnju roditelja. Dijete u igraonici može boraviti u trajanju od najviše 3 sata u komadu.

P.S. Djeca u prostoru za igru borave u čarapama. Molimo da u ljetnim mjesecima kada djeca nose sandale, japanke i sl. vodite računa o tome da uvijek imate jedan par čarapica pri ruci.

CJENIK & RADNO VRIJEME

BORAVAK DJETETA

PONEDJELJAK - PETAK

PONEDJELJAK - PETAK

14:00 - 18:00 h : Igraonica
18:00 - 20:00 h : Proslave rođendana

SUBOTA - NEDJELJA

10:00 - 21:00 h : Samo proslave rođendana

BLAGDANI, PRAZNICI

Zatvoreno

Galerija
Skip to content