Pop-up igralište Plavog svijeta u City Centrima One! 🤸‍♂️

Još samo ovog vikenda možete potpuno besplatno uskočiti u pop-up igrališta Plavog svijeta u City Centru One East i City Centru One West u Zagrebu! Naša plava igrališta dostupna su u prizemlju centara od 9 do 21 sat za sve mališane od 2 do 10 godina! Što čekate? Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Pop-up igrališta, baš poput onog na koje ste navikli u našoj igraonici, već gotovo dva tjedna uveseljavaju malene posjetitelje City Centra One East i West! Ona se nalaze u prizemlju centara te su dostupna za igru svim mališanima od 2 do 10 godina, a roditelji se također mogu pridružiti svojim klincima u spontanoj gradnji!

Atraktivna i besplatna pop-up igrališta Plavog svijeta osigurat će mališanima nezaboravne trenutke, ali i potaknuti njihovu znatiželju, kreativno razmišljanje i snalažljivost pod budnim okom stručnih animatora.

Ovaj tip nestruktuirane slobodne igre odlična je podloga za razvoj STEM vještina kod vaših najmlađih, zato ga vrijedi isprobati. Sagradite kuću, robota, slona, veliki tobogan ili skrovište za blago! Naši veliki plavi blokovi imaju beskonačan broj mogućih kombinacija. Prepustite mašti vaših mališana da vas povede. Sigurni smo da će vas rezultat oduševiti!

Jedina pravila za igru koja postoje jesu ona čija je svrha osigurati što sigurniji boravak mališana na pop up igralištu, stoga obavezno pročitajte Pravila korištenja pop up igrališta Plavi svijet prije nego s najmlađima svratite na igru. Dovedite svoje mališane i pustite ih neka uče na najzabavniji mogući način – kroz igru.

Čekamo vas u City Centeru one! 😃