Blog

Pop-up igralište Plavog svijeta u City Centrima One! 🤸‍♂️

Još samo ovog vikenda možete potpuno besplatno uskočiti u pop-up igrališta Plavog svijeta u City Centru One East i City Centru One West u Zagrebu! Naša plava igrališta dostupna su u prizemlju centara od 9 do 21 sat za sve mališane od 2 do 10 godina! Što čekate? Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Pop-up igrališta, baš poput onog na koje ste navikli u našoj igraonici, već gotovo dva tjedna uveseljavaju malene posjetitelje City Centra One East i West! Ona se nalaze u prizemlju centara te su dostupna za igru svim mališanima od 2 do 10 godina, a roditelji se također mogu pridružiti svojim klincima u spontanoj gradnji!

Atraktivna i besplatna pop-up igrališta Plavog svijeta osigurat će mališanima nezaboravne trenutke, ali i potaknuti njihovu znatiželju, kreativno razmišljanje i snalažljivost pod budnim okom stručnih animatora.

Ovaj tip nestruktuirane slobodne igre odlična je podloga za razvoj STEM vještina kod vaših najmlađih, zato ga vrijedi isprobati. Sagradite kuću, robota, slona, veliki tobogan ili skrovište za blago! Naši veliki plavi blokovi imaju beskonačan broj mogućih kombinacija. Prepustite mašti vaših mališana da vas povede. Sigurni smo da će vas rezultat oduševiti!

U Plavom svijetu prilagođavamo se vašim zahtjevima i nudimo vam najam našeg atraktivnog, čistog i modernog prostora igraonice zajedno s pametnim igračkama koje se u njemu nalaze. Dok djeca uživaju u prostoru za igru, roditelji se u našem lounge prostoru mogu opustiti uz druženje i razgovor zato što će cijelo vrijeme trajanja proslave imati svoje mališane na oku. Odrasla ekipa na taj način ima slobodu da postane dio proslave te se u bilo kojem trenutku može klincima pridružiti u igri, ali ih također može gledati i snimati iz udobnosti sofa u lounge prostoru.

Aranžman najma prostora omogućuje vam da odredite termin i trajanje proslave koje vama najviše odgovara. Najbolje od svega je to da po završetku proslave ne morate brinuti oko pospremanja, već se bezbrižno vraćate kući.

Jedina pravila za igru koja postoje jesu ona čija je svrha osigurati što sigurniji boravak mališana na pop up igralištu, stoga obavezno pročitajte Pravila korištenja pop up igrališta Plavi svijet prije nego s najmlađima svratite na igru. Dovedite svoje mališane i pustite ih neka uče na najzabavniji mogući način-kroz igru.

Hranu i piće naručujete ili donosite sami, a kako će se prostor dekorirati i organizirati to također prepuštamo vama. Prostor igraonice nalazi se u prizemlju te su ispred njega dostupna parkirna mjesta, što Plavi svijet čini izuzetno pristupačnim i olakšava transport osvježenja i zakuske koje ste za svoje goste pripremili.

Čekamo vas u City Centeru one! 

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter
Skip to content