Blog

Unajmite prostor igraonice za obiteljske proslave ili druženja! 🔑

Organizirate proslavu dječjeg rođendana, ali vojeli biste da njemu prisustvuju i roditelji? Planirate okupljanje na kojem će se fantastično provesti i veliki i mali? Ne morate tražiti dalje! Unajmite prostor naše igraonice i kreirajte nezaboravne uspomene za cijelu obitelj!

Najam prostora

Ako se vaša proslava rođendana ili obiteljsko okupljanje ne uklapa ni u jedan od paketa u našoj ponudi ili pak samo želite da roditelji te bake i djedovi također budu dio rođendanske proslave, a niste sigurni imate li kod kuće dovoljno mjesta za takvo okupljanje, od sada jednostavno možete unajmiti naš prostor te organizirati zabavu po vašoj mjeri u kojoj će podjednako uživati sve generacije.

U Plavom svijetu prilagođavamo se vašim zahtjevima i nudimo vam najam našeg atraktivnog, čistog i modernog prostora igraonice zajedno s pametnim igračkama koje se u njemu nalaze. Dok djeca uživaju u prostoru za igru, roditelji se u našem lounge prostoru mogu opustiti uz druženje i razgovor zato što će cijelo vrijeme trajanja proslave imati svoje mališane na oku. Odrasla ekipa na taj način ima slobodu da postane dio proslave te se u bilo kojem trenutku može klincima pridružiti u igri, ali ih također može gledati i snimati iz udobnosti sofa u lounge prostoru.

Aranžman najma prostora omogućuje vam da odredite termin i trajanje proslave koje vama najviše odgovara. Najbolje od svega je to da po završetku proslave ne morate brinuti oko pospremanja, već se bezbrižno vraćate kući.

Što sve najam uključuje?

Prostor je predviđen za proslave do 30 uzvanika svih uzrasta. Najam prostora uključuje korištenje cijele igraonice na dogovoreno vrijeme zakupa. U prostoru se može puštati glazba po želji, spojiti se na 2 smart TV-a, podesiti klimatizacija ili grijanje te se mogu koristiti ostali aparati koji se u njemu nalaze. Djeci su dostupni svi naši inovativni setovi za igru i slikovnice.

Hranu i piće naručujete ili donosite sami, a kako će se prostor dekorirati i organizirati to također prepuštamo vama. Prostor igraonice nalazi se u prizemlju te su ispred njega dostupna parkirna mjesta, što Plavi svijet čini izuzetno pristupačnim i olakšava transport osvježenja i zakuske koje ste za svoje goste pripremili.

Brza i jednostavna organizacija

Proslava u obliku najma naše igraonice uvelike olakšava organizaciju dječjih rođendana i obiteljskih druženja, a istovremeno pruža jedinstvenu vrstu proslave o kojoj će se pričati još mjesecima. Cijene najma prostora Plavog svijeta možete pogledati na našem cjeniku, a za više informacija slobodno nas upitajte na 091 577 6043 ili ispunite obrazac za rezervaciju rođendana.

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter
Skip to content