Naše setove za pametnu igru od sada potražite diljem obale! 🦀🏖

Velike plave blokove, srednje plave blokove, dinosaurske kosti, Rigamajig i ostale atrakcije naše igraonice od sada možete pronaći u odabranim hotelima diljem hrvatske obale te uživati u pametnoj igri i na godišnjem odmoru.

Plavi svijet je više od igraonice

Mi smo se vratili u Zagreb i opet se igramo u punom kapacitetu na Ede Murtića 2b, ali vi i dalje možete uživati u našoj jedinstvenoj opremi za slobodnu dječju igru diljem obale. Naime, osim pružanja usluga kreativne igraonice u Zagrebu, Plavi svijet pomaže tvrtkama koje žele stvoriti inovativne prostore za dječju igru opremljene najsuvremenijim pametnim igračkama.

Vrijeme je da vam predstavimo projekt Maro Smart Play, kojeg smo razvili u suradnji s našim klijentom Valamar Hotels & Resorts. Kao lider u djelatnosti hotelijerstva u Hrvatskoj, Valamar kontinuirano ulaže u inovacije svojih usluga. U suradnji s animacijskim i marketinškim timom Valamara razvili smo koncept pametne igre i brand Maro Smart Play, a prva implementacija napravljena je u Valamar Diamant Hotel & Residence u Poreču.

U Valamar Diamant Hotel & Residencu možete doživjeti brojne nezaboravne atrakcije za vaše najmlađe kao što su:

🐟 Imagination Playground Big Blue Blocks (koji se također nalaze u našoj igraonici u Zagrebu)

🐟 Rigamajig (iz poznatog Netflixovog dokumentarca “The Art of Design”, također dostupni i u našoj igraonici)

🐟 paint2life Aquarium, Living Table i Living Floor video projekcije našeg partnera Vertigo Systems GmbH iz Njemačke

🐟 LiteZilla LED panel našeg partnera LiteZilla Inc. iz SAD-a

Ako i vi želite obogatiti svoju uslugu inovativnom opremom za dječju igru obratite nam se na info@plavisvijet.com ili 091 577 6043 za idejno rješenje, te nas posjetite na adresi Ede Murtića 2b, Zagreb (kod MSU-a). 📞📩