Blog

Istražite prošlost planeta Zemlje uz novi set za igru!

Od proizvođača velikih plavih blokova, stigao je novi set za nestrukturiranu igru-dinosaurske kosti! Kosti dinosaura mogu se kombinirati na bezbroj načina u razne postojeće ili izmišljene vrste dinosaura.

Upoznajte se s dinosaurima

Pođite na avanturu kroz slobodnu igru i istražite prastanovnike Zemlje s našim novim setom dinosaurskih kostiju u prirodnoj veličini! Uvedite vaše najmlađe u milijunima staru priču o dinosaurima i zapalite u njima strast za istraživanjem prirode Zemljine prošlosti. Ove kosti, baš poput velikih plavih blokova, stvaraju temelje STEM-a u mladim umovima te ih potiču na suradnju, problemsko razmišljanje, logičko zaključivanje te obogaćuju njihovu maštu.

Vaša djeca ne moraju biti obožavatelji dinosaura da bi se zabavila slagajući ih

Ovaj veliki set uključuje 160 kostiju Imagination Playgrounda koje se mogu koristiti za izradu dinosaura iz prošlosti, futurističkog kukca ili izvanzemaljca te pružaju sate angažirane igre. Izrađene od iste nagrađivane pjene kao i naši veliki plavi blokovi, ove kosti su izdržljive i lako se dezinficiraju. Svaki set sastoji se od 160 kostiju i od njega se mogu sastaviti najmanje tri potpuno razvijena kostura dinosaura do 1,5 metara visine i 3 metra duljine.

Jedino mjesto u Zagrebu gdje ćete pronaći dinosaure

Plavi svijet jedino je mjesto u Zagrebu gdje se možete igrati ovim inovativnim setom za nestrukturiranu igru. Formalne upute za slaganje dinosaura ne postoje, one su već spremne u glavama vaših mališana, samo ih treba aktivirati. Upravo je to ono što čini ovaj set jedinstvenim!

Kako izgleda Središćosaurus, a kako dinosaur iz mašte vaših mališana, saznajte u našoj igraonici na Ede Murtića 2b!

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter

Podijelite ovaj blog post

Facebook
Twitter
Skip to content