NOVA RADIONICA: Let’s Play – Igramo se i na engleskom! 🇬🇧🇺🇸

U ponudu Plavog svijet stigla je nova kreativna radionica na engleskom jeziku koja svoja vrata otvara polaznicima u ponedjeljak 22. studenog! Radionica Let’s Play namijenjena je svim mališanima koji žele napraviti prve korake u učenju engleskog jezika kroz igru!

Ovo nije škola stranog jezika, ali…

Radionicu će voditi profesorica engleskog i hrvatskog jezika uz čiju pratnju vaši mališani mogu kroz inovativnu i kreativnu igru s velikim plavim Imagination Playground blokovima početi usvajati svoje prve riječi engleskog jezika. Djeca će naučiti osnovne pojmove kao što su pozdravi, boje, brojevi, životinje, godišnja doba, predstaviti se i pjevati najpopularnije dječje pjesmice te brojalice na engleskom jeziku, i to sve uz mnogo zabave. 

Sva djeca danas dobro znaju engleski? 

Točno je da zbog veće izloženosti novim medijima mlađe generacije danas brže i lakše dolaze u kontakt sa stranim jezicima, ali takav tip učenja i slušanja jezika ne može se uspoređivati sa vođenim učenjem i stvarnom komunikacijom koja zahtijeva neprestanu pažnju, aktivno slušanje, izgovaranje riječi i formiranje rečenica. Upravo to čini ovu radionicu važnom za početak strukturiranog usvajanja jezika te zato idealnom za sve predškolce koji će tek krenuti u formalno učenje engleskog. Let’s Play razvija slušno prepoznavanje jezika kod djece, usavršava njihove komunikacijske i društvene vještine, formira im mentalne mape engleskog vokabulara, te potiče samopouzdanje djeteta! 

„Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš!“

Stara latinska poslovica

Kome je radionica namijenjena?

Svima koji žele krenuti s učenjem engleskog između 3. i 6. godine života, neovisno o tome jesu li se prije toga susreli s engleskim ili ne. Tijekom cijele radionice profesorica će simultano voditi igru i edukativne aktivnosti na engleskom i hrvatskom jeziku, što čini ovu radionicu pogodnom ne samo za djecu kojima je engleski strani jezik, već i za onu koja govore engleski, a potrebno im je usavršavanje hrvatskog jezika. 

Kako se prijaviti?

Na Let’s Play radionicu možete se prijaviti putem obrasca ili telefonom na 091 577 6043! Više informacija o sadržaju i cijeni radionice saznajte u našoj ponudi radionica!

So come over and Let’s Play svakog ponedjeljka od 16:30 do 17:30 u Plavom svijetu!