NOVO: Proslava rođendana za bebe u Plavom svijetu!

Pitate se kako na jednostavan i zabavan način organizirati proslavu rođendana vaše bebe? Nema potrebe da tražite dalje zato što Plavi svijet ima idealno rješenje za vas – novi BABY rođendanski paket! 

Prepustite našem stručnom osoblju da isplanira savršenu proslavu za vašeg klinca ili klincezu u kojem ćete uživati i vi! Od najbolje BABY zabave u gradu dijeli vas tek jedan klik.  

Kome je BABY rođendanski paket namijenjen? 

Proslava BABY rođendana namijenjena je slavljenicima do 3 godine. Ovaj paket idealan je za druženje djece koja pužu, uče hodati ili još nisu potpuno sigurni u svoju ravnotežu. Naš prostor u skladu je s najvišim higijenskim i sigurnosnim standardima te je stoga idealan za mališane koji tek kreću istraživati svijet oko sebe. Također, ovaj rođendanski aranžman odgovara i djeci koja još nisu dovoljno samostalna te im je roditeljska pratnja za proslavu rođendana potrebna. 

Mogu li se proslavi pridružiti starija djeca i odrasli? 

Naravno da mogu! Naše stručne animatorice posvetit će se kako bebama, tako i djeci starijoj od 3 godine. Dok će bebe otkrivati oblike i temeljnu upotrebu naših inovativnih Imagination Playground velikih plavih blokova, oni veći moći će graditi složenije strukture, vježbati grubu i finu motoriku te stvarati priču u skladu s odabranom rođendanskom temom uz pratnju i potporu naših animatorica. 

Za to vrijeme roditelji se mogu opustiti u atraktivnom prostoru uz piće, grickalice i zakusku te neometano promatrati dječju igru. Po potrebi roditelji će se moći uključiti u igru ili samo potaknuti svoje mališane da nastave stvarati. 

Što sve BABY rođendanski paket uključuje?

🔹120 minuta vesele zabave za djecu i roditelje

🔹Kreativne aktivnosti naših animatora

🔹Potpuni nadzor roditelja nad djecom tijekom cijelog trajanja rođendana 

🔹Mogućnost uključivanja roditelja u igru 

🔹Odabranu temu 

🔹Slane i slatke grickalice

🔹Zakusku za roditelje (pekarski proizvodi i finger food)

🔹Sokove, vodu

🔹Tortu za djecu i roditelje

🔹Poklon za slavljenika/cu

🔹Pozivnice

🔹Fotografiranje 

BABY rođendanski paket do kraja godine dostupan je po promotivnoj cijeni stoga požurite i rezervirajte termin proslave vašeg mališana već sada!

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktira na email adresu info@plavisvijet.com ili nas nazovite na 091 577 6043!.