LJETNI KAMP – ili kako kvalitetno provesti ljetne praznike

Uz sve nedaće koje nam je prošla godina zadala, moramo priznati da nam je školska godina proletjela u trenu, a vama? Nismo se ni okrenuli, a ljetni praznici su nam već pred vratima! Dok klinci jedva čekaju ljeto, period bezbrižnosti i pregršt slobodnog vremena, sigurni smo da su neki od roditelja malo i zabrinuti. Tko će zbrinuti klince do odlaska na more i godišnjeg odmora, kada i što skuhati, kako će provoditi cijele dane?

Sve ove brige od ovog trena postaju slatke jer Plavi svijet i Mali princ – škola stranih jezika organiziraju Ljetni kamp odmah nakon završetka školske godine: u tjednima 21.-25.6. i 28.6.-2.7.!

Što je sve na dnevnom rasporedu?

Ljetni kam  je petodnevni jezični, kreativni, sportski program namijenjen djeci u dobi od 6 do 12 godina. U program kampa uključno je brdo jezičnih radionica pod stručnom palicom škole stranih jezika Mali Princ te nebrojeno mnogo igre i kreative u našoj igraonici Plavi svijet. Kroz igru i ostale aktivnosti škole stranih jezika djeca će osvježiti i dodatno razviti svoje znanje engleskog jezika, dok će u našoj igraonici osloboditi svoju kreativnost i steći podlogu za razvoj STEM vještina. Ne bi to bilo to da kamp ne vrvi sportskim aktivnostima kroz koje će se djeca pobliže upoznati s velikim brojem sportova poput atletike, nogometa, košarke itd., a ono najbitnije – učvrstiti sposobnosti timskog i grupnog rada te usavršiti svoje motoričke vještine.

Pripremili smo i aktivnosti za razvoj praktičnih vještina pa će djeca naučiti izraditi svoje solarne pećnice i na njima ispeći određene namirnice, čak saznati kroz znanstvene eksperimente zašto je važno tokom ljeta nanositi kremu s faktorom…jer što je Ljetni kamp ako mu ne dodamo malo izazova i avanture?

A kako toliko aktivnosti stane u jedan dan? Hoće li moji klinci cijeli dan biti na jednom mjestu?

Zato što je priprema pola posla, a dobra organizacija nam je drugo ime! Za malce smo pripremili hrpu raznovrsnih i dinamičnih aktivnosti, a svaka ima svoje vrijeme i mjesto! Kamp će se provoditi na četiri lokacije: škola stranih jezika Mali Princ (Ulica Vojina Bakića 6), igraonica Plavi svijet (Ede Murtića 2b), jezero Bundek te Sportski tereni-Utrina. Počinje u 7:45 h, završava u 16:00 h popodne (moguće je doći po dijete najkasnije do 16:30 h), a plan i program su sljedeći:

  • dolazak u školu stranih jezika Mali princ, zdrava užina (rižini krekeri, orašasti plodovi, voće, slana peciva, čaj i voda)
  • radionica engleskog jezika (trajanje sat i pol)
  • kreativna igra u igraonici Plavi svijet, znanstveni eksperimenti (trajanje dva sata)
  •  ručak 
  • sportske aktivnosti na Bundeku ili Sportskim terenima-Utrina (trajanje dva sata)
  • likovna radionica ili provođenje slobodnog vremena u igri, čitanju, rješavanju logičkih zadataka.

Zvuči genijalno! Koja je cijena kampa?

Cijena petodnevnog Ljetnog kampa iznosi 1190,00 kn za jedno dijete.* Ukoliko prijavljujete više od jednog djeteta iz istog kućanstva, mlađe dijete ostvaruje popust od 10% na ukupnu cijenu kampa.

Cijena kampa uključuje dva obroka (zdravi snack i ručak), radne materijale koje će djeca koristiti u sklopu jezičnih radionica te najmove terena i svu sportsku opremu. Jedino što je na vama je da sa svojim mališama pripremite ruksake s rezervnom odjećom, bočicama, šeširićima i zaštitnim faktorom. Minimalan broj djece za održavanje kampa je 8, a maksimalan 12.

*Svi polaznici škole Mali Princ ostvaruju 10% popusta na ukupnu cijenu kampa. Popusti se međusobno ne zbrajaju. Po završetku petodnevnog kampa, svi polaznici na poklon dobivaju vaučer s popustom od 10% na proslavu rođendana u igraonici Plavi svijet. Vaučer mogu iskoristiti unutar godine dana. 

To je to! Kako mogu prijaviti svoje dijete?

Jako nas veseli što ćemo se družiti s Vašem klincem i provesti ga zabavno u super društvu! Za prijavu daberite jedan od dva navedena termina te se prijavite pritiskom na link u nastavku:

1. tjedan: od 21.6. do 25.6.
2.tjedan:  od 28.6. do 2.7.

Po online prijavi potrebno je ispuniti prijavnicu i obrazac suglasnosti koje šaljemo u privitku (iste možete ispuniti u školi Mali Princ ili igraonici Plavi svijet, po dogovoru).

Za sva dodatna pitanja u vezi našeg kampa, slobodno pišite na mail: maliprinczagreb@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj telefona: 091 9123767 (voditeljica kampa Dalia Abdel Rahim) od ponedjeljka do subote od 10 do 18h.

Odbrojavamo sitno! Jedva čekamo biti dio vašeg ljeta!

Vaši,

Škola Mali Princ i igraonica Plavi svijet